KLAR TIL HVALP

Leder du efter Rhodesian Ridgeback hvalp? Jeg planlægger næste kuld forår 2024 her i Nordsjælland. Jeg bruger en masse energi og omtanke på et finde det helt rigtige match til tæven. Samme omhu lægger jeg selvfølgelig også for dagen, når der skal findes det helt rigtige hjem til hver enkelt hvalp. Her kan du læse mere om, hvad du kan forvente, hvis din nye hvalp skal være fra Hvirvelvinden.

Marvin Rhodesian Ridgeback
Storm Rhodesian Ridgeback
Marvin Rhodesian Ridgeback
Nubia Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgebacks fra kennel Hvirvelvindens A-kuld og deres mor Nubia (sidste billede).

STUEOPDRÆT MED OMTANKE

Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback er kærligt stueopdræt på hobbyplan. Det er ikke nogen overskudsforretning, det er en hjertesag og en livsstil for mig. Der er ingen sikkerheder i avl, men jeg bestræber mig altid på at avle kernesunde hvalpe og give dem de bedste forudsætninger for at få et forrygende liv som familiehunde. Læs mere om avlsmål og -filosofi under OM HVIRVELVINDEN.

Hvalpene er en del af familien her på gården fra dag 1, og det skal de selvfølgelig også være hos dig! Jeg forbereder dem på livet i en menneskefamilie vha. Puppy Culture og ENS (Early Neurological Stimulation) samt masser af kontakt, socialisering og aldersafpasset introduktion til træning, samarbejde og andre udfordringer. Altsammen med det formål at opfostre stærke individer med intellekt og selvtillid.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en Rhodesian Ridgeback er en hund for dig og din familie, så vil jeg anbefale, at du dels læser mere om racen under OM RACEN her på siden, hvor der også er links til Rhodesian Ridgeback Klubbens hjemmeside og mange flere oplysninger om RR i Danmark. Er du allerede overbevist, så læs mere om, hvad jeg kan tilbyde dig som hvalpekøber, her på denne side.

KØB AF RIDGEBACK HVALP

Den 8 uger gamle hvalp fra Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback sælges som familiehund via DKKs standardkontrakt med en tilbagekøbsaftale, der gælder, hvis køber af uforudsete årsager ikke længere kan beholde hunden. Dette uanset hundens alder, da det for mig – til hver en tid og uanset omstændighederne – er hundens bedste forudsætninger og sikre fremtid, der er det vigtigste.

Jeg stiller ikke betingelser eller klausuler for hverken køb og ejerskab. Eneste forbehold er det i forvejen frie valg af aftalepart, hvilket vil sige, at jeg forbeholder mig ret til selv at afgøre, hvem jeg ønsker at sælge en hvalp til. Derfor gør jeg ekstra meget ud af at finde det rette match til hver enkelt af mine hvalpe. Både for hvalpens skyld, men bestemt også for din!

Det er min filosofi, at du – ved køb af hvalp fra Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback – har fået dig et livslangt forhold med din opdrætter og altid mulighed for sparring, gode råd, støtte og forståelse. Her er kærligheden til hunden og racen, som den er skabt inkl. jagtinstinkt, selvtillid, stor personlighed og styrke, først og størst. ALTID.

Læs evt. mere om avlsmål hos Kennel Hvirvelvinden.

rhodesian ridgeback hvalp nordsjælland københavn sjælland danmark
Aktuelle
Hvalpeplaner

Vi venter Rhodesian Ridgeback hvalpe i kennel Hvirvelvinden på Sjælland i april 2024.
Mens vi venter spændt på fødslen, kan du:

Læse mere om racen  |  Læse mere om Hvirvelvinden 
Læse mere om Nubia
  |  Kontakte mig med dine spørgsmål

INDEN HVALPEN FLYTTER, ER DEN:

 • vaccineret og har fået ormekure
 • chippet og har fået udstedt pas
 • dyrlægeundersøgt med gyldig attest
 • udstyret med gyldig DKK-stamtavle
 • officielt undersøgt for dermoid sinus og medfødte fejl inkl. certifikat
 • omhyggeligt præget, socialiseret, håndteret, krammet og elsket
 • vant til andre hunde, katte, heste, får, børn, livet i familien og alverdens lyde
 • introduceret til alderssvarende træning og samarbejde (Puppy Culture)

HVIRVELVINDENS HVALPEPAKKE

Og så får du selvfølgelig en hvalpepakke med, den indeholder bl.a.:

 • tæppe og bamser med duft af deres mor
 • en skræddersyet ernæringsplan fra Hundefodernørden + de første måltider
 • ergonomisk hvalpesele m.m. til den første tid
 • naturlige og hvalpeegnede godbidder og tyggeben
 • socialiseringsplan (se Puppy Culture)
 • medlemsskab af RRK & DKK
 • bøger & webinarer om hvalp i huset, hvalpetræning, m.m.
 • hvalpemappe med info om din hvalp fra start til nu og videre i livet
 • livslang støtte, sparring, mulighed for pasning m.m. fra opdrætter
Hvalpebunke i Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback
Lykken er: at putte i midten af hvalpebunken!

LYDER DET GODT?

Nu ved du lidt om mig og Hvirvelvinden og om, hvad du kan forvente af os og en hvalp fra os. For at du kan komme i betragtning til en hvalp, vil jeg gerne vide lidt om dig/jer også! Jeg har derfor oprettet et spørgeskema, hvor I kan introducere jer selv og jeres drømme om en hvalp, der passer til jeres livsstil og hjem. Skemaet bruger vi som udgangspunkt for en god hundesnak og gensidig forventningsafstemning. Og selvfølgelig til at placere hver enkelt hvalp i det bedst mulige hjem.

Bemærk: at udfylde spørgeskemaet er en forudsætning for at blive skrevet på hvalpelisten.

HVALP FRA HVIRVELVINDEN

Nubias første kuld fylder 3 år i maj 2024, så vi er så heldige allerede at vide, hvad det er for en slags hunde, vi kan forvente. 

Hele kuldet var lige fra starten af temmelig fremme i skoene og fuldstændigt frygtløse i mødet med alle udfordringer og opgaver, de blev kastet ud i. 

De har efterfølgende udviklet sig til nogle virkelig flotte og harmoniske voksne hunde, som både jeg og deres ejere er meget stolte af. 

Jeg har været så heldig at få lov at tilbringe en del tid sammen med 2 af drengene, som kommer her og holder ferie, når der er brug for pasning. De er nogle vidunderlige hunde, sådan nogle som vi burde have flere af i verden. Det er en stor fordel at kende deres stærke og svage sider, så jeg kan vælge det rigtige match til fremtidige parringer. 

I skulle bare vide, hvor meget jeg glæder mig til selv at føje en hvalp fra Hvirvelvindens B-kuld til familien herhjemme. Efter Hannibals død er her godt nok meget stille, og vi er klar til nye udfordringer og nye poter på trægulvene.

 

Klar til hundehvalp i familien?

Vi venter et kuld hvalpe i slutningen af april! Læs mere her:

Scroll to Top