HVALP FRA HVIRVELVINDEN

Leder du efter Rhodesian Ridgeback hvalp? Jeg planlægger næste kuld i 2023.
Jeg bruger en masse energi på et finde det rigtige match til tæven.
Samme omhu lægger jeg selvfølgelig også for dagen, når der skal findes det helt rigtige hjem til hver hvalp.

Stueopdræt med kærlighed og omtanke

Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback er kærligt stueopdræt på hobbyplan. Det er ikke nogen overskudsforretning, det er en passion og en livsstil for mig. Der er ingen sikkerheder i avl, men jeg bestræber mig altid på at avle kernesunde hvalpe og give dem de bedste forudsætninger for at få et forrygende liv som familiehunde. Læs mere om avlsmål og -filosofi under OM HVIRVELVINDEN.

Hvalpene er en del af familien her på gården fra dag 1, og det skal de selvfølgelig også være hos dig! Jeg forbereder dem på livet i en menneskefamilie vha. Puppy Culture og ENS (Early Neurological Stimulation) samt masser af kontakt og socialisering.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en Rhodesian Ridgeback er en hund for dig og din familie, så vil jeg anbefale, at du dels læser mere om racen under OM RACEN her på siden, hvor der også er links til Rhodesian Ridgeback Klubbens hjemmeside. Er du allerede overbevist, så læs mere om, hvad jeg kan tilbyde dig som hvalpekøber, her på denne side.

Køb af Rhodesian Ridgeback hvalp

Den 8 uger gamle hvalp fra Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback sælges som familiehund via DKKs standardkontrakt med en tilbagekøbsaftale, der gælder, hvis køber af uforudsete årsager ikke længere kan beholde hunden. Dette uanset hundens alder, da det for mig – til hver en tid og uanset omstændighederne – er hundens tarv og sikre fremtid, der er det vigtigste. 

Jeg stiller ingen supplerende krav, ligesom jeg ikke har betingelser eller klausuler for hverken køb og ejerskab. Eneste forbehold er det i forvejen frie valg af aftalepart, hvilket vil sige, at jeg forbeholder mig ret til selv at afgøre, hvem jeg ønsker at sælge en hvalp til. Derfor gør jeg ekstra meget ud af at finde det rette match til hver enkelt af mine hvalpe. Både for hvalpens skyld, men også for din!

Det er min filosofi, at du – ved køb af hvalp fra Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback – har fået dig et livslangt forhold med mulighed for sparring, gode råd, støtte og forståelse. Her er kærligheden til hunden og racen, som den er skabt inkl. jagtinstinkt, selvtillid, stædighed og styrke, først og størst. Altid.

AKTUELLE HVALPEPLANER

Jeg planlægger ikke Rhodesian Ridgeback hvalpe i kennel Hvirvelvinden før år 2023.
Mens du venter, kan du nyde dette billede taget af Dorthe Højer Kristensen fra Kennel Juani og:

Læse mere om racen  |  Læse mere om Hvirvelvinden 
Læse mere om Nubia  |  Kontakte mig med dine spørgsmål

Rhodesian Ridgeback hvalp - Nubia som hvalp med hendes mor Kamili fra kennel Juani

Inden du får din hvalp hjem, er den

  • vaccineret og har fået ormekur
  • chippet og har fået udstedt pas
  • dyrlægeundersøgt med gyldig attest
  • udstyret med gyldig stamtavle
  • undersøgt for dermoid sinus
  • omhyggeligt præget, socialiseret, krammet og elsket
  • vant til andre hunde, katte, heste, får, børn, livet i stuen og alverdens lyde

Lyder det godt?

Nu ved du lidt om mig og Hvirvelvinden og om, hvad du kan forvente af os og en hvalp fra os. For at komme i betragtning til en hvalp, vil jeg gerne vide lidt om dig også! Jeg har derfor oprettet et spørgeskema, hvor du kan introducere dig selv og dine drømme om en hvalp, der passer til din livsstil og dit hjem. 

På billedet ses en helt nyfødt Nubia! Foto: Dorthe, kennelmor på JUANI.