HANNIBAL

Hannibal. Min store kærlighed. Min trofaste følgesvend. Min største støtte. Min bedste ven gennem tykt og tyndt. Jeg føler mig som den heldigste i hele verden, at jeg var den, der fik lov at have dig i mit liv. Nu vil jeg savne dig i resten af min tid. Hvirvelvinden er en hyldest til Hannibal. Verdens bedste ven.

HANNIBAL 21/8 2010 – 14/12 2022

Tænk, at der var et levende væsen, der mødte mig og tænkte: Der var hun jo. Min sjæleven. Jeg vil bruge hele mit liv – dedikere hele min tilværelse og summen af min eksistens – til at være lige ved siden af hende. Hele tiden.

I starten tænkte jeg lidt, om det ikke ville blive irriterende i længden. At denne her hund ikke ville andet i sit liv end at være i samme rum som mig. Ville jeg ende med at få forfølgelsesvanvid?

Sådan gik det ikke. Hannibal kastede sin kærlighed på mig, men jeg kastede sørme også min kærlighed på ham. Vi blev som én. Årene gik, og vores forhold blev kun tættere. Vi kunne læse hinandens tanker, vi kunne lide de samme ting, og vi var heldigvis begge to lige så glade for vores herlige NUBIA.

Jeg kunne tale om Hannibal i timevis, men jeg vil nøjes med at vise nogle billeder. Det vigtigste er jo, at han vidste, hvor vidunderlig og værdsat han var, hele sit 12,5 år lange liv ved min side. Og det vidste han bestemt.

Af hjertet tak for alt. Gid vi alle kunne være mere lige som dig.

Rhodesian Ridgeback

Hannibal var grunden til, at Hvirvelvinden blev til. Hannibal var dog ikke til avl, da han havde en ridgefejl og desuden var kastreret, da Nubia flyttede ind. 

Selvom han ikke er her mere, har han sat sit varme og venlige præg på os for altid.

Scroll to Top