HANNIBAL

Hannibal. Min store kærlighed. Min trofaste følgesvend. Min største støtte. Min bedste ven gennem tykt og tyndt.
Jeg føler mig som den heldigste i hele verden, at jeg var den, der fik lov at have dig i mit liv. 

ÆGTE KÆRLIGHED

Tænk, at der er et levende væsen, der mødte mig og tænkte: Der var hun jo. Min sjæleven. Jeg vil bruge hele mit liv – dedikere hele min tilværelse og summen af min eksistens – til at være lige ved siden af hende. Hele tiden.

I starten tænkte jeg lidt, om det ikke ville blive irriterende i længden. At denne her hund ikke ville andet i sit liv end at være i samme rum som mig. Ville jeg ende med at få forfølgelsesvanvid? 

Sådan gik det ikke. Hannibal kastede sin kærlighed på mig, men jeg kastede sør’me også min kærlighed på ham. Vi blev som én. Årene er gået, og vores forhold er kun blevet tættere. Vi kan læse hinandens tanker, vi kan lide de samme ting, og vi er heldigvis begge to lige så glade for vores herlige NUBIA.

Jeg kunne tale om Hannibal i timevis, men jeg vil nøjes med at vise nogle billeder. Det vigtigste er jo, at han ved, hvor meget jeg elsker ham. Og det ved han.

Hannibal blev født d. 21.08.2010 og er grunden til, at Hvirvelvinden blev til. Hannibal er ikke til avl, da han har en ridgefejl og desuden er kastreret.