NUBIA

I mange år var hun blot en drøm, men da den helt rigtige parring dukkede op, var jeg lynhurtig til at kontakte opdrætterne og sætte mig tungt på en korrekt tæve. Først var jeg bekymret ved at få en ny hund, fordi ingen nogensinde ville kunne måle sig med Hannibal. Derfor gik jeg bevidst efter en, der var af det modsatte køn og en helt anden afstamning. Så jeg ikke ville sammenligne.

Men jeg havde ikke behøvet at bekymre mig. Nubia er perfekt og helt og aldeles vidunderlig på sin egen måde!

rhodesian ridgeback

- KBHJV19 JUANI BAYANI ETOSHA -

Nubia, min Nubia. Min hvirvelvind, min klovnepige, mit overflødighedshorn af kærlighed! Jeg kunne ikke have drømt dig bedre, end du er. Du får mig til at smile og grine hver eneste dag, og du har virkelig sat fut og farver i Hannibals og mit liv.

Nubia blev født i april 2018 i den danske kennel JUANI. Deres fine side om kuldet og forældrene kan du se HER.

FAR
C.I.B MultiCH Rayridge Jared Boleyd 

MOR
DKCH Shangalia Avani Kamili 

Nubia Juani Bayani Etosha Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback
Nubia-trav
Kennel Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback
Nubia Juani Bayani Etosha Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback
Nubia Juani Bayani Etosha Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback
Nubia Juani Bayani Etosha Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback

Beskrivelse

Det er lidt svært at finde ord, der helt slår til. Men hun er enormt kærlig og omsorgsfuld over for både hendes firbenede og hendes tobenede familie. Hun er fantastisk med små børn selv uden forudgående træning og socialisering. Hendes indkald er sikkert hver gang, og hun går altid pænt i snor. Nubia elsker at putte arm i arm, lige så meget som hun elsker at løbe rundt i fuld fart på tur! Hun har enormt mange sjove og pudsige indfald, så man er sikret et stort smil på læben, når man er sammen med Nubia. 

Jagtinstinstinktet er veludviklet, men kan styres efter anmodning. Næsen er rigtig god! Ingen kan følge med Nubia, når hun løber, og hun er lige så smidig og adræt, som hun er hurtig. Dårligt humør? Det fixer Nubia!

Udstilling

Nubia er blevet udstillet så meget, som jeg orkede i 2018 og 2019. Eftersom jeg er kronisk smertepatient, har det ikke været med den frekvens og energi, jeg kunne ønske, men Nubia har ikke skuffet! Et udpluk af vores resultater sammen med et eksempel på en dommers kritik af hende:

RESULTATER

Københavns Junior Vinder 2019 og titlen KBHJV19

Årets Juniortæve ’18-’19

Årets Juniortæve ’19-’20

KRITIK, DOMMER BIRGITTE THILEMANN, 20/9 ’20
2,5 år gammel, herlig størrelse, meget tiltalende, hoved med god skalle, veldefineret stop, veludfyldt næseparti, smuk hals, smuk overlinje, meget velproportioneret, herligt forbryst, velvinklet i skulder og bag, fine benstammer og poter, smuk farve, god ridge, meget velpræsenteret, går fint og er meget adræt, herligt drive set fra alle sider, meget tiltalende.

Sundhed

Nubia er blevet røntgenundersøgt for hofteleds- og albue dysplasi, og hun er blevet testet for arvelige sygdomme. Hun er også dyrlægeundersøgt og -vurderet. Nubia har ingen sygdomme eller allergi, 100% sund og rask!

RØNTGEN (via DKK)

HD: A   [dokumentation]
AD: 0   [dokumentation]

DNA (via Laboklin [dokumentation]

DM: N/N (ikke bærer)    JME: N/N (ikke bærer)
Hæmofili B: N/N (ikke bærer)
B-locus: B/B    D-locus: D/d

Billeder