SPØRGESKEMA

Hej og velkommen til! Tak for din interesse i Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback, det varmer. Vi har pt. hvalpe i Hvirvelvinden født i april 2024 og klar til deres nye hjem sidst i juni. Passer det med dine hvalpedrømme? Så lad os lære hinanden bedre at kende! At udfylde spørgeskemaet er ikke bindende på nogen måde. 

Denne her formular bruger jeg til at finde det rette match mellem mine hvalpe og de, der er interesserede i at dele deres tilværelse med dem. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, eftersom det er et spørgsmål om forventningsafstemning. Det er derfor vigtigt, at du giver det mest realistiske billede af dig, din familie, din livsstil og dine forventninger til din nye hund. 

Jeg kommer nemlig til at have nogle ideer om, hvad de enkelte kuld vil egne sig til baseret på først deres forældre, og siden deres personlighed og læringskurve i hvalpeflokken. 

Dine svar på spørgeskemaet herunder vil guide os under hele processen.

Og husk, at du til hver en tid er velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have, om både mig, kennelen og mine hunde. Det er lige så vigtigt som den anden vej rundt! 

Du finder mine kontaktoplysninger under KONTAKT. Jeg kontakter dig, når jeg har modtaget din besvarelse (husk at anføre mailadresse, og kig evt. i din spam-mappe, hvis du ikke hører fra mig).

OBS! Inden du giver dig til at bruge en masse tid på at udfylde nedenstående spørgeskema, bør du lige svinge ind forbi siden om Hvirvelvinden og om Nubia, så du ved, om vi passer sammen. Hvalpekøb er en tillidssag!

Spørgeskema - Hvirvelvinden
Udfyldes ved interesse i en hvalp fra Hvirvelvinden Rhodesian Ridgeback.
Du kan vælge flere muligheder hvis relevant
Skriv alder
Skriv bare dit fornavn, by og email-adresse. Det er selvfølgelig en personlig udveksling af oplysninger, som aldrig deles med andre. Læs vores politik til beskyttelse af privatlivets fred, hvis du er i tvivl.

OBS! Du får svar på spørgeskemaet pr. email, så dobbelttjek, at du har skrevet den rigtigt, før du trykker SEND!

– og kig evt. efter mit svar i din spam-mappe. Har du ikke hørt fra mig, så skriv endelig og spørg, fordi det er ikke meningen.

Klik på knappen herunder for at læse Hvirvelvindens politik til beskyttelse af dine private oplysninger.

Scroll to Top